Webdesign


Wilt u een (nieuwe) dynamische website waarbij u zelf de inhoud beheerd door middel van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem?
Of wilt u een meer statische website waarbij de inhoud niet of nauwelijks verandert?
Wilt u wel een dynamische website, maar heeft u geen tijd om de inhoud te beheren?

Dan bent u hier aan het goede adres, want wij bieden alle mogelijkheden wat webdesign betreft. En dit natuurlijk in overleg met u. Want websites bouwen en beheren is nu eenmaal maatwerk!
Elke organisatie is namelijk uniek en vanuit dit uitgangspunt wordt een ontwerp gemaakt. Dit op basis van de uitgangspunten van uw organisatie, zoals visie/missie, identiteit en huisstijl.

Bij het bouwen van uw website zorgen we er natuurlijk voor dat de website gebruiksvriendelijk is en aan de juiste technische eisen voldoet, zodat het in alle browsers goed wordt getoond. Ook wordt ervoor gezorgd dat uw website gevonden wordt via de zoekmachines. En natuurlijk is er, indien gewenst, aandacht voor de integratie met social media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn.

Het bouwen van een website is een creatief proces, waarbij echter het risico ontstaat dat de planning en het budget minder aandacht krijgen. Daarom hanteren wij een projectmatige werkwijze. De jarenlange ervaring die bij Cerno ICT Management & Consultancy aanwezig is op dit gebied, zorgt ervoor dat het beste van twee werelden (creativiteit en projectmatig werken) benut worden.

Wilt u een indruk krijgen van de gebouwde websites, kijk dan in de portfolio.